Træningsdag 2022

RØMØ 2022

Område 3's træningsweekend på Rømø var i år, grundet de sidste 2 års corona aflysninger, skåret ned til en enkelt dag, men sikken en dag. 

39 hundeførere mødte op kl. 8.00 på den store rasteplads, blev delt ind i 4 hold og gav den bare max gas hele dagen. 

 

Ukårede til og med unghunde blev delt i to hold. Hold 1startede med spor/felt/apport for så at slutte på Rømø familiecamping med fremadsendelser på legepladsen og bidearbejde. 

Hold 2 kørte i skoven og trænede fremadsendelse/rundering på både levende og døde, sågar levende begravet.

 

Patrulje/krim/vinder hundene blev slået sammen og hjalp hinanden med både spor, felt og rundering og det foregik i det mest kuperede terræn der kunne opdrives. Det afholdt dem dog ikke fra lige at træne øvelse 10 også.

 

Tak til gæste instruktørerne Jan Skov og Camilla Ravkilde, I er skrevet på listen til næste år.

Fra det flade marskopland til de meget kuperede skovområder, naturen på Rømø er fantastisk. Vi måtte være over næsten hele øen, sjældent har vi mødt så gæstfrie bondemænd som, i dette tilfælde, Ole og Otto, der sagde "I kommer bare". Morten, som er digegreve på Rømø, tilbød ovenikøbet at fixe strøm på standpladsen og Rømø Familiecamping gav adgang til hele pladsen, kæmpestor TAK til jer alle.

 

På sådan en dag giver ordet FRIVILLIG pludselig rigtig god mening.

Henrik, Flemming og Finn lagde arm til de hunde, der havde lyst til at bide, og det havde de fleste, så der blev svedt igennem.  Heidi havde sørget for hjemmelavede kæmpe sandwich og drikkevarer til alle og Maria, Linda og Kirsten havde sørget for masser af hjemmebag. Tusind tak for indsatsen alle sammen.

Det var en super duper dag og med alt det, vi nåede på én dag, så blir næste års Rømø weekend bare helt forrygende.

Vi ses derude.

På område 3's vegne

Marianne, Horsens PH