Søgegruppen

Søgegruppen område 3

Formål:

Søgegruppen er oprettet for at kunne hjælpe “hr. og fru Jensen” med at finde bortkomne personlige effekter. Det kan f.eks. være en pung, nøgler, briller, høreapparater osv. Medlemmerne af søgegruppen får her mulighed for at få brugt sin hund på “virkelige” hændelser.


Hvem er vi:

Medlemmer af Dansk Politihundeforening område 3, fra Sønderborg til Horsens, som har meldt sig frivilligt og som har aflagt en prøve for at kunne være en del af søgegruppen her. Der er IKKE tale om humanitære eftersøgninger.


Hvad vil der foregå i praksis:

Hr. Jensen ringer til koordinatoren for søgegruppen, Mona Bøgh Juulsen, som så tager kontakt til den hundefører, der bor tættest på Hr. Jensen. Hundefører kontakter herefter Hr. Jensen for at aftale mødested- og tid.


Hvad koster det:

Arbejdet er ulønnet, men der betales kørepenge, svarende til kr. 2,00 pr. km. tur/retur (max kr. 400,00), dette uanset om genstanden tilvejebringes. Her skal det præciseres, at det kan jo ske, at andre har fundet genstanden forinden.


Hvor kan der søges efter genstande:

Alle tænkelige steder og på alle tænkelige underlag, f.eks. skove, skråninger, bakker, asfalt, trapper, jord, græs m.v.


Genstandens størrelse:

Fra mindre end en 1-krone og op til kuffertstørrelse.


Tidshorisont:

Vi har mulighed for at kunne finde genstande i rigtig mange timer efter tabet, sommetider dage, alt afhængigt af forholdene.


Kontakt:

Telefon 28 94 21 71


Facebook: